Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, шановні жителі міст-супутників України!

Від імені НАЕК «Енергоатом» щиро вітаю з величним святом - з Днем Перемоги!

Цей день - пам'ять подвигу наших дідів, батьків, старшого покоління. Із нашої пам'яті ніколи не стерти героїчне минуле важких років Великої Вітчизняної війни.

Ми безмежно вдячні усім, хто на своїх плечах виніс тягар цієї жорстокої боротьби, захищав рідну землю та наше майбутнє, відстоював свободу Батьківщини та відбудовував її у повоєнні роки. Для нас кожен, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, є взірцем героїзму, мужності, самопожертви та неймовірної сили духу.

Щиро вірю, скільки б не минуло часу, цей день буде в наших серцях не лише пам'яттю про воєнні дні, але і гідним підґрунтям виховання в підростаючого покоління почуття патріотизму та продовження кращих традицій нашого народу.

Низький уклін і безмежна подяка нашим Захисникам! Від усього серця бажаю вам, дорогі ветерани, здоров'я, довгих років життя і мирного неба над головою.

З повагою,  Юрій Недашковський, президент НАЕК «Енергоатом»    

 

Шановні ветерани Великої Великої Вітчизняної війни, вдови та діти війни, дорогі нетішинці, онуки та правнуки бійців, які відстояли  свободу у боротьбі з жорстоким ворогом!

Шістдесят шість років мирне небо над нашою країною, спокійний ритм життя, радісні обличчя юні. Вже в рядах ветеранів Другої світової немає щільності. Вони відходять у вічність побатальйонно, цілими полками і дивізіями. Все більше пам’ятників, все глибша пам’ять про нескорених, понівечених долею наших дорогих дідів та прадідів. Схиляємо голови перед святими в гніві і боротьбі з ворогом нашими пращурами. Неймовірними жертвами здобуто нашу вільну мирну працю. Ми зробимо все, щоб Батьківщина процвітала, ставала в ряди найрозвиненіших країн.

Атомники ХАЕС підносять прапор звитяжної праці в ім’я майбутньо­го, пам’ятаючи нелегке минуле. Ми будемо гідними їх заповітів, їх слави!

Щиросердечно вітаємо всіх з Великим Днем Перемоги!

Нехай благословенна Любов осяває ваш шлях, нехай прапор Перемоги надає вам наснаги на нові звершення. Здоров’я вам і щастя!

Микола Панащенко, генеральний директор ВП ХАЕС

Михайло Гук, голова профкому ППО ВП ХАЕС