Торба смiху вiд молодi Атомпрофспiлки

Чотири години сміху подарувала гостям та жителям нашого міста Організація молоді Атомпрофспілки, за ініціативи якої в Палаці культури міста Нетішин відбувся VІ конкурс КВК.

В конкурсі взяли участь дев’ять команд: «Енергодарські борзі»     (Запорізька АЕС + Атом­енерго­монтаж); команда Чорнобильської АЕС «Енерджі сіті»; команда Чорнобильської об’єднаної організації профспілки «Втомлені зоною»; «Ремонту не підлягає» (Южноукраїнське об’єднання організації профспілок); «Перли з Полісся» (Рівненська АЕС); «Хро­ніки Нарнії» та «Моя улюблена команда» (Східне об’єд­нання орга­нізації профспілок); Київського інституту енергопроект: «Ревущие турбины». Місто Нетішин представлено командою КВК ХАЕС.

Конкурс КВК складався з трьох виступів: «Візитка», «Розминка», «Домаш­нє завдання». Під час проведення конкурсу кожна команда заявила про  себе з найкращого боку, про що свідчили радісні усмішки на обличчях глядачів.

Як відзначили  заступник  голови­ Атомпрофспілки Павло Прудніков та голова Організації молоді Атом­проф­спілки Сергій Голота, VІ конкурс КВК         серед команд Орга­ні­зації молоді Атом­проф­спілки пройшов на високому рівні. Вони подякували представникам Ор­ганізації  молоді ППО ХАЕС за належну організацію проведення даного конкурсу. Виступи команд були вдалими і злива оплесків ‑  найвища нагорода для тих, хто брав участь у грі.

За результатами гри третє місце виборола команда «Енергодарські борзі» (Запорізька АЕС + Атом­енергомонтаж); друге місце у команди «Ремонту не підлягає» Южноукра­їнського об’єднання організації профспілок. Найбільшу перевагу судді віддали команді Чорнобильської АЕС, кавеенщикам якої було присуджено перше місце. Командам-учасникам вручено дипломи, а команді, що посіла перше місце, вручено головний приз конкурсу ‑ сучасні радіо­мікрофони.

Хочеться відзначити гру команди КВК ХАЕС, яка виступила на пристойному рівні. Всі команди виступали досить рівно і різниця в балах була мінімальною.

Будемо сподіватись, що представ­ники Нетішина в            подальшому виступатимуть ще краще та зазіхатимуть на призові місця.

Судячи із вражень глядачів, які були присутніми на цій визначній події, всі вони отримали величезне задоволення, заряд бадьорості, позитиву та хорошого настрою.

Леонід Волков,

заступник голови ОМ ППО ХАЕС

Фото  автора