Останній дзвоник у підшефних

27 травня пролунав останній дзвоник для 9 хлопчиків та 5 дівчаток Берездівської допоміжної школи-інтернату. За традицією, яка вже склалася, привітати дітей зі святом останнього дзвоника приїхали їх шефи - представники комісії по роботі з дітьми та шефській роботі, заступник голови профспілкового комітету Хмельницької АЕС Л.М.Малько. На урочистих зборах серед настанов, що звучали з вуст директора школи-інтернату, класного керівника, вихователів та батьків, були поради і щирі побажання від шефів, які висловила Людмила Михайлівна Малько.

Незалежно від сімейних обставин, від долі, яка склалася  в них, діти потребують уваги, мріють про щасливе майбутнє. Свято не обі­йшлося без суму. Дев’ять років, які діти провели у даному навчально-виховному закладі, вони знаходились на повному державному забезпеченні і медичному обслуговуванні, набиралися професійних навичок  у швейній та столярній майстернях, працювали на городі та у підсобному господарстві. Кожен працівник школи-інтернату віддав дітям частку свого серця, душевного тепла, материнської  турботи і любові, свої знання. Випускникам щиро бажали продовження навчання у інших спеціалізованих закладах, здоров’я, наказували берегти та розвивати в собі кращі людські чесноти, шанувати старших, любити Батьківщину та творити добро на рідній землі і не забувати тих, з ким пройшли роки дитинства.

Діти, з свого боку, співом, декламацією віршів дякували своїм вчителям та вихователям. Окрему вдячність висловлювали вони своїм шефам за подарунки, моральну та матеріальну підтримку, участь у їхньому житті. На завершення свята кожен з випускників отримав в подарунок дорожню сумку, комплект рушників та коробку цукерок, придбаних за кошти, зібрані праці­вниками Хмельницької АЕС. Далі дітей очікував святковий обід з солодощами від шефів.

Адміністрація школи та її вихованці висловили надію на подальшу співдружність зі своїми шефами та запрошували приїздити до школи-інтернату якомога частіше. Першу майбутню зустріч призначили до свята першого дзвоника.

КРД і ШР та профком ХАЕС щиро вдячні всім, хто взяв активну участь у акції «Поділись теплом свого серця», хто допоміг створити свято останнього дзвоника  та Світлої Пасхи для вихованців Берездівської школи-інтернату, а також для Кривинського будинку-інтернату  свято Світлої Пасхи та Дня Перемоги!

А саме: працівникам УКБ (979 грн.), КТВ (280 грн.), ВЗЯ (80 грн.), ЕЦ (540 грн.), ЕРП (78 грн.), заступнику голови ПК ХАЕС та членам КРД і ШР (1120 грн.), усім, хто опустив кошти у скриньку (370 грн.).

                                                                                              Лідія Куртєва