Спорт

Не дивлячись на закінчення канікулярного навчального року, чимало вихованців КДЮСШ продовжують тренуватись і активно виступати на змаганнях різного рівня. В Хмельницькому проведено фінальні змаганння на приз клубу «Шкіряний м’яч» серед дітей 1998 року наро­дження. Команда КДЮСШ виступила вдало і виборола бронзу.

А у Феодосії  спортсмени 1997-1998 років визначали на чемпіонаті України, хто з них найкращий самбіст. Маємо чемпіона у вазі 41 кг. Це Анатолій Хмелюк. Срібним призером у категорії 53 кг став Ярослав Кузьмінчук.  На сьомій позиції у вазі 32 кілограми Олександр Долінський.  Опікувався командою заслужений майстер спорту Р.Задворний.

Колишні вихованці школи, нині слава і гордість Нетішина, вихованці Штурбабіних демострували свої можливості на змаганнях високого рівня. Так у Китаї на етапі Кубка світу серед жінок Ольга Жовнір пробилась до сімки кращих в індивідуальному заліку.

На Всеукраїнському турнірі найсильніших фехтувальників розклад наступний: серед жінок - друга Галина Пундик, п’ята Ольга Жовнір і шоста Аліна Комащук; серед чоловіків весь п’єдестал нетішинський - переможець Олег Штурбабін, другий Дмитро Пундик, третя позиція у Дмитра Бойка та Олександра Торчука.

Галина Бабаєва