Дитяче свято

Перше червня – Міжнародний день захисту дітей. У всьому світі відзначають це свято, роблячи все можливе, щоб діти відчували, що вони потрібні не тільки батькам, а й державі, що в них є не тільки обов’язки, а й права. Одне з таких прав – це право на відпочинок.

Як вже повелося, профспілковий комітет ВП ХАЕС, КРД і ШР, КРМ спільно з Палацом культури (директор Світлана Петрівна Кириленко) провели заходи, присвячені цій знаменній даті.

Перше червня - середа, робочий день, але це не зупинило людей, які захотіли подарувати дітям свято. Всі дружно по закінченню робочого дня прийшли до Палацу культури, де о 17.00 розпочалося урочисте відкриття вечірнього блоку розваг. В таку сонячну та погожу днину було приємно та весело дітям та нам.

КРД і ШР разом з Л.Малько завчасно приготували для проведення конкурсів заохочувальні подарунки та втішні призи.

Відкрили вечір танцювальні колективи  та співочі дарування Палацу культури. Протягом святкування Л.Малько проводила блоки конкурсів, ігор та забав, які перемежовувалися з  виступами юних артистів. Кульмінаційним моментом вечора був виступ клоуна з мильним шоу (орга­нізатор КРМ).

По закінченню заходів ми розій­шлися по домівках у доброму гуморі.

Лідія Куртєва,

заступник голови КРДіШР

Поправка

  «В «Перспективі» від 04.06.2011 № 23 в статті «Останній дзвоник у підшефних» в останньому абзаці допущена помилка щодо сум зібраних коштів: замість УКБ (979 грн.) слід читати УКБ (500 грн.) та ЦДПРВ (479 грн.).  КРДіШР приносить свої вибачення за неточність наданої інформації.