Знову в лiдерах  пожежна дружина комунального господарства

10 червня на території ДПЧ-7 були проведені змагання добровільних пожежних дружин. Вони проводились з метою підвищення боєздатності непрофесійних протипожежних формувань ВП ХАЕС, відпрацювання дій на випадок пожежі та взаємодії з пожежними підрозділами.  У змаганнях  взяли участь 8 команд - ЕРП, КГ,  ЦДПРВ, НТЦ, СВНіПБ, СК. Транспортний цех був представлений двома командами.

 Змагання проводились у двох видах пожежно-прикладного спорту. Першою була представлена естафета «2х100 метрів з умовною пожежею». Тут представники добровільних пожежних дружин демонстрували навички пожежогасіння і долання перешкод на дистанції. Злагоджені дії продемонструвала команда автотранспортної дільниці транспортного цеху, але її представникам забракло швидкості. За підсумками першого етапу вони посідали третє місце. Результативнішими за них були представники енергоремонтного підрозділу. Перше місце виборола дружина комунального господарства.

У другому виді змагань «бойове розгортання з пусканням води» знову хороші результати продемонструвала команда автотранспортної дільниці. Вона випередила суперників із навчально-тренувального центру і посіла друге місце. Найвправнішими тут себе показали представники ЦДПРВ.

Після закінчення змагань суддівська колегія ретельно проаналізувала результати виступів і визначила переможців. Третє загальнокомандне місце дісталось автотранспортній дільниці. Другий результат було зафі­ксовано у енер­го­­ремонт­ного підрозділу. А кубок і звання переможців дістались команді Комунального господарства. Це їх друга поспіль перемога в пожежно-прикладному спорті серед підро­зділів ХАЕС.

Людмила Котович,

інспектор служби відомчого нагляду і пожежної безпеки