Легко  легкоатлетам

На міському стадіоні відбулись змагання з легкої атлетики в залік XI Спартакіади Хмельницької АЕС. Чоловіки та жінки змагались  у штовханні ядра, стрибках у довжину та бігових дисциплінах. При цьому враховувався і віковий «ценз». Так, жінки поділились на тих, кому від 19 до 34 років, 35-44 роки, і тих, кому більше 45. У чоловіків градація наступна: 14-39 років, 40-49 років і далі - кому за п’ятдесят.

 Отже у штовханні ядра переможцями відповідно до віку  стали: Оксана Галицька, Жанна Карпова та Дар’я Гончарук. У стрибках у довжину знову кращою була Оксана Галицька та Олена Дудко і Віра Теряєва. У бігу на сто метрів однаковий час в молодшій групі  показали Наталія Франковська та Наталія Карпова, у інших вікових групах перемагали Олена Дудко і Марина Троценко. На п’ятсотметрівці відзначились Олена Бугаєнко, Вікторія Васильєва та Марина Іванюк.

У чоловіків найдальше штовхнули ядро Володимир Єфремов, Сергій Танцюра та Степан Пенчук. Серед стрибунів у довжину відзначились Сергій Захарченко, Сергій Танцюра та Віктор Домані­цький.

Першість у бігу на сто метрів виграли Сергій Захарченко, Олександр Веремійчук та Віктор Домані­цький. Вісімсот метрів найшвидше подолали Іван Бортник, Сергій Тан­цюра та Олександр Прокопенко. На тисячаметровому відрізку святкували перемогу Іван Бортник, Олександр Веремійчук та Степан Пенчук. Три тисячі метрів принесли лаври кращого Василю Швегло, Віктору Шевчуку та Володимиру Прокопчуку.

У естафеті чотири по сто команди виструнчились наступним чином: ТЦ, ЕРП, НТЦ, ЕЦ, ЦТАВ, ЦРБ та Збірна відділів. У «шведській» естафеті перемогла дружина ЕРПу, далі ТЦ, НТЦ і ЦТАВ.

Командний залік у легкій атлетиці виглядає так. Переможці – НТЦ+РЦ. Друге місце у дружини турбінного цеху. В трійці призерів спортсмени ЕРП.

Далі розташувались команди ЦТАВ+Управління, електроцех, Збірна відділів, ЦРБ+ЦДПРВ та КГ+ГТЦ+В\ч.

Світлана Цимбота