Богатирські забави

Третього червня в рамках Дня міста у Славутичі проходив турнір «Силачі Атомпрофспілки 2011», в якому взяли участь 14 представників з Південно-Української, Рівненської, Запорізької та  Хмельницької АЕС, АРС, НАЕК «Енергоатом». Команду ХАЕС представляли  Іван Васкевич (ЕРП) та Сергій Козловський (ЦТАВ).

Конкурс складався з трьох дисциплін: «Колода», «Підняття легкового автомобіля» та «Тягач». Перший етап полягав у тому, що учасники мали піднімати колоду з початковою вагою вісімдесят кілограмів, в кожному наступному підніманні нарощуючи  вагу. Боротьба була сер­йо­зною, адже наприкінці колода вже важила 125 кілограмів. Цю вагу вдалося підняти лише учаснику з Південно-Української АЕС Олександру Громову. Сергій Козловський був другим, зупинившись на  120-кілограмовій позначці.

На другому етапі учасникам необхідно було підняти за дві хвилини автомобіль вагою 1050 кг як можна більше разів. На цьому етапі Сергій Козловський був кращим. Третій етап полягав у тому, що учасники мали  якнайшвидше протягнути тягач вагою 7 тонн на відстань 10 метрів. Сергію Козловському вдалось протягнути тягач на 9 метрів 70 сантиметрів. Судді після трьох етапів почали підраховувати набрані бали.

Третє місце дісталось учаснику з ДП НАЕК «Енергоатом», друге – АРСу. Новачок цього турніру Сергій Козловський (ХАЕС) з великим відривом від своїх суперників вийшов на перше місце.

Голова ПК ДП НАЕК «Енергоатом» Олексій Васильович Лич вручив переможцю перехідний кубок і диплом переможця. Всі учасники турніру отримали грошові премії. На запитання до Сергія Козловського, які відчуття від перемоги, той відповів, що  саме за таким результатом він і приїхав, адже не звик програвати. Побажаємо  Сергію нових перемог та успіхів у житті.

На фото: переможці турніру «Силачі Атом­профспілки-2011» (Сергій Козловський в центрі).

                               Леонід Волков,

заступник голови ОМ ППО ХАЕС