Вшанували

У середу, 22 червня, Нетішин та нетішинці активно долучились до проведення заходів з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, які мали широкий резонанс по всій країні. Працівники краєзнавчого музею провели інформаційну годину, яку відвідали представники влади міста та міської організації ветеранів, громадськість.

Вступне слово виголосила директор міського краєзнавчого музею О.В. Кононюк. Після хвилини мовчання з промовами виступили міський голова О.І. Омельчук, секретар міської ради М.М. Степаненко, заступник міської організації ветеранів Д.О. Лобач та заступник директора з наукової роботи міського краєзнавчого музею Т.В. Вихованець. Також присутні у музеї змогли познайомитись із експозицією, приуроченою сумній даті.

У цей день у місті було приспущено Державний Прапор України із чорними стрічками на будинках та спорудах підприємств, установ і організацій, а рівно о 10.00 проведено хвилини мовчання шляхом зупинення на цей час роботи в установах та організа­ціях.

Богдан Фединчук