Найважливіше –  якість

 Слово «ремонт» завжди актуальне. Як у повсякденному приватному житті, так і в житті Нетішина. Важливо, що сьогодні мова йтиме не лише про поточний ремонт чи, так званий, косметичний, а й про капітальний.

У цьому році планується відремонтувати гермошви у житлових будинках на вул. Набережна, 1 та 7, вул. Михайлова, 14, на проспекті Незалежності, 10, 15, 25 та 27 (на суму 97998 грн. для кожного будинку).

Поточного ремонту зазнають і покрівлі житлових будинків на поспекті Незалежності, 13,  21а  та 29, на вул. Михайлова, 24, вул. Будівельників, 12, вул. Шевченка, 2, 10, 16, 18 та 24, пров. Миру,2,3,4, 10 та 14, вул. Набережна, 11, 15а і 21 та вул. Варшавська, 17.

Капітальні роботи з ремонту покрівлі будуть проведені у житловому будинку на вул. Будівельників, 1, з ремонту внутрішніх мереж системи опалення у житловому будинку на проспекті Курчатова, 7.

Буде приділено увагу й капітальному ремонту ліфтів у житлових будинках на проспекті Курчатова, 11, вул. Михайлова, 6 та 10.

Значний обсяг коштів буде направлено на ремонт закладів освіти.

До початку нового навчального року планується відремонтувати покрівлю, сантехнічне обладнання, вікна та замінити лінолеум у дошкільному навчальному закладі № 9.

Буде відремонтовано сантехнічне обладнання у ДНЗ №2. У ДНЗ №5  замінять лінолеум, вікна, ремонтуватиметься сантехнічне обладнання.

Замінюватимуться вікна та лінолеум у ДНЗ №8, заміна лінолеуму, вікон та ремонт сантехні­чного обладнання очікує на ДНЗ №6.

Ремонтуватиметься підлога у дошкільному навчальному закладі №7.

Не залишиться поза увагою і ДНЗ №4, в якому буде проведено поточний ремонт підлоги із заміною лінолеуму та вікон. На ремонт ДНЗ №3 буде спрямовано 20175 грн., де буде відремонтована підлога та сантехнічне обладнання і замінюватимуться вікна.

Поточні ремонти приміщень проводитимуться у будинку дитячої творчості на вул. Михайлова та проспекті Курчатова. Також заплановано здійснити капітальний ремонт системи пожежної сигналізації у будинку дитячої творчості, що на вул. Михайлова, 4.

У загальноосвітній школі №1 буде проведено капітальний ремонт із заміною вікон.

Для ЗОШ №2 буде здійснено поточний ремонт покрівлі.

Капітальний ремонт із заміною вікон проводитиметься у Нетішинському НВК. Капітально ремонтуватиметься покрівля у ЗОШ №4. Замінюватимуться вікна у ПСМЗ «Нетішинська міська школа мистецтв».

Стане можливим також здійснення капітального ремонту покрівлі у ДНЗ №3 та житлових будинків на вул. Будівельників 10, 14 та 15, які довгий період часу перебувають в аварійному стані.

Богдан Фединчук