«TOYOTA» з вами

Досконалості немає межі. Це не гасло і не пафосна заява. Просто ми так чинимо. Дотримуючись філософії Toyota (The Toyota Way): «Повага до людей» і «Постійне вдосконалення», ми прагнемо надавати своїм клієнтам кращі на ринку товари та послуги. Це стиль життя автосалону «Тойота Центр Хмельницький  «Гранд Мотор»- офіційного дилера Toyota в Україні.

Великий асортимент автоцентру розширюється з кожним днем ​​і створений для того, щоб покупцям було максимально комфортно і легко вибрати найбільш відповідну модель за ціною, функціональністю і якістю.

Наш автосалон здивує вас величезним вибором автомобілів, широким спектром послуг і незмінно високою якістю обслуговування (доброзичливий кваліфікований персонал і індивідуальний підхід до кожного клієнта). Кожен покупець може вибрати для себе автомобіль в будь-якому ціновому діапазоні. Що пропонує «Тойота Центр Хмельницький« Гранд Мотор »? ЦЕ:

1. Комфортність вибору і випробування авто - співробітники автоцентру запропонують провести тест-драйв будь-якої моделі Тойота. Ваша сім’я може провести час у суші – студії, очікуючи вас, яка знаходиться в нашому салоні.

2. Зручність покупки - Ви можете придбати автомобіль в кредит на найбільш вигідних умовах згідно з програмою «Тойота Кредіт» (від 0%), а також завдяки співпраці автосалону з ПАТ КБ «Правекс-Банк» у м. Нитішин – це буде зручно і швидко для вас. Ви можете придбати послуги страхування прямо в приміщенні автоцентру. З метою максимального задоволення покупців наш автосалон співпрацює з кількома банками, що надають найвигідніші умови кредитування покупок автомобілів.

  3. Програма «TRADE-IN» - будь-який власник автомобіля може обміняти свій старий автомобіль на новеньку Тойота.

4. Автомобілі з пробігом знаходяться в прекрасному технічному стані, при придбанні, клієнт може скористатися послугами кредитування від компаній-партнерів автоцентру або придбати автомобіль за розумною ціною.

5. Сучасна Станція Технічного Обслуговування з цехом кузовного ремонту оснащена найпередовішим і сучасним обладнанням, рекомендованим заводом-виробником автомобілів Тойота, що дозволяє проводити діагностику будь-яких систем автомобіля і ремонт будь-якої складності (включаючи вимірювання геометрії кузова).

Всі автомобілі сертифіковані та адаптовані для експлуатації в українських умовах (при їх розробці враховувалися: температурні умови українського клімату, якість дорожнього покриття, якість використовуваного палива тощо)

Ми дбаємо про комфорт наших клієнтів. Наша мета полягає в тому, щоб кожен покупець відчув найвищу якість обслуговування. Чекаємо вас за адресою: м. Хмельницький, Вінницьке шосе, 1 / 1. Тел. 78811. www.grand-motor.toyota.ua

 

Увага, мисливці!

ДП "Славутське лісове господарство" проводить обмін контрольних карток обліку добутої дичини і порушень правил полювання на 2011 рік, з відміткою про сплату державного мита. Вартість контрольної картки складає 10 гривень, державного мита 1 грн. 70 копійок, оплата проводиться у відділеннях "Ощадбанку" України.

Полювання без контрольної картки заборонено!

Адміністрація ДП "Славутський лісгосп"