Впродовж тижня інспекторські перевірки з охорони праці пройшли під гаслом «Заглянь за  зачинені двері». Інспектори ВОП оглянули приміщення машинних залів  № 1 і 2, у об`єднаному допоміжному корпусі - приміщення ЕРПу та  електроцеху. Всього оглянуто 17 приміщень і за результатами обходів зроблено  7 зауважень, видано 3 приписи,  зупинена експлуатація одного заточувального верстата.

У вівторок і четвер у плановому режимі працювало чотири  станційних комісії з перевірки знань з охорони праці, яким успішно склали іспити дванадцять працівників з числа ІТП, котрим за терміном прийшов час чергової перевірки знань.

9 листопада у відділі охорони праці проводилась спільна нарада інженерів з охорони праці та заступників начальників підрозділів по роботі з персоналом, на якій розглянули питання щодо визначення необхідності пошиття зручного спецодягу для працівників. Також розглянуто питання підготовки підрозділів до продовження термінів дії дозволів на виконання робіт  підвищеної небезпеки.

Розпочалася робота з підготовки до проведення наступного тижня, а саме 16, 17 і 18 листопада,  загальностанційного Дня охорони праці. Крім цього для проведення Дня охорони праці наказом призначені чотири  загальностанційні комісії, які перевірятимуть підрозділи СІТ, ХЦ, ЦНВУ і УВТК з залученням до роботи у комісіях громадських інспекторів з охорони праці.

Леонід Богомолов, 

старший інспектор ВОП