Гамір та сміх панували в залі Палацу культури під час вистави, з якою перед дітьми виступили актори Львівського муніципального театру. Вони запропонували юним глядачам «Пригоди невгамовного Зайчика та Червоної Шапочки» за мотивами казки братів Грімм.

Діти були напрочуд активними і радо та голосно підказували акторам якою стежкою іти на пошуки того чи іншого казкового героя: Вовка, Зайчика, Бабусі чи Червоної Шапочки. Можна сказати, що вони повністю були задіяні в сценічному дійстві, можливо й не завжди слідкуючи за розвитком сюжетної лінії. Проте жодна запитальна репліка акторів не залишалася без відповіді. Хто знайомий з казкою, підказував, так би мовити на випередження.

Глядачами були не тільки юні нетішинці. Для дітей-інвалідів, чиї батьки працюють на ХАЕС та є членами профспілки, відвідання вистави було безплатним. Такий благодійний крок організатори заходу (профспілковий комітет ППО ХАЕС) приурочили Дню інваліда, який відзначався напередодні. Крім того, за сприяння адміністрації ВП ХАЕС спектакль могли подивитися наші підшефні з Берездів­ської школи-інтернат, яких привезли на автобусі транспортного цеху. Свій благодійний внесок зробила і адміністрація Львівського муніципального театру, запропонувавши нашим гостям безкоштовний перегляд вистави.

Після закінчення вистави веселі клоуни органі­зували для дітей-інвалідів, чиї батьки працюють на ХАЕС, розваги та ігри в диско-залі Палацу культури. Втіхою для кожного стали солодкі подарунки, презентовані комісією по роботі з дітьми та шефській роботі профкому ППО ХАЕС. Діти залишилися задоволеними подарованим святом.

Наш кор.