Завершились змагання з футзалу в залік IX Спартакіади Хмельницької АЕС.

 Цей турнір був важливим для остаточного розподілу  місць команд, що претендують на призову трійку. Гарна гра в футзал могла певні команди піднести до загальної перемоги у Спартакіаді, або ж залишити поза медальним розподілом. Принаймні перед цим видом фізкультурники турбінного цеху та ЕРПу поступались команді НТЦ+РЦ.

 І ось ігри. Десять команд були розбиті на дві групи і провели між собою матці за круговою системою. У фінальну частину вийшли збірна відділів та цеху ТАВ, ЕРПу і турбінного цеху. Між ними і точилась боротьба за першість. Фаворити відтіснили команди Збірної відділів та ЦТАВ від боротьби за перше місце. Отож, ці команди боролись за бронзу і більш успішною виявилась дружина Збірної відділів, перегравши  спортсменыв ЦТАВ з рахунком 2:1.

ЕРП та ТЦ зійшлись у фінальному двобої і продемонстрували всі свої кращі бійцівські якості. Основний час команди завершили з рахунком 2:2. Не принесли бажаного результату і дві додаткові п’ятихвилинки. А тому переможця мала визначити серія пенальті. Вдача посміхнулась турбіністам, які перемогли із загальним рахунком 5:4.

Отже, вони і стали переможцями Спартакіади, потіснивши на другу позицію дружину НТЦ+РЦ. Третю позицію виборола команда ЕРПу, відтіснивши за медальну лінію електроцех. На п’ятій позиції Збірна відділів, шості Управлінці, сьома фізкультурна команда цеху ТАВ, восьма збірна ГТЦ+КГ. Цього разу через неучасть у ряді змагань на дев’ятому місці збірна ЗДПО+В/ч.  Замикають десятку транспортники і останнє місце у збірної ЦДПРВ+ЦРБ. До підсумкового заліку включено шість обов’язкових видів та 4 кращі результати з необов’язкових видів змагань.  Всього було заявлено до участі в Спартакіаді 897 чоловік , 932 фізкультурника взяли участь у цих змаганнях.  Приємно, що серед уболівальників, а подекуди і учасників були керівники різних підрозділів. Здоровий дух, спортивна боротьба багато важать і у роботі.

Сезон завершився. Попереду нові старти.

Віталій Карпюк