Минулого тижня до офісу Нетішинської міської організації Товариства Червоного Хреста завітали волонтери міжнародної обмінної програми «Канада. Світ. Молодь» та студенти Острозької академії. Стартувала спільна акція збору теплого одягу для малозахищених «Подаруй тепло». Канадські та острозькі  студенти розробили дизайн рекламного постера акції, роздрукували його та розклеїли містом.

Голова НМО Товариства Червоного Хреста Людмила Вітковська зазначає, що відразу знайшлися кілька десятків нетішинців і почали зносити теплі речі у досить пристойному стані. Акція триватиме до кінця зими, тож кожен небайдужий може подарувати часточку душевного тепла тим, хто його найбільше потребує. 

Товарів на 20 тисяч отримав Червоний хрест від УБ ХАЕС

Продовжується тісна співпраця між ВАТ «УБ ХАЕС» та організаціями Червоного Хреста. Нагадаємо, що торік нетішинський Червоний Хрест знайшов надійний прихисток під дахом управління будівництва. Окрім безкоштовної оренди приміщення, для товариства допомогли меблями та новим одягом для створення «банку речей». Щодо останнього, його створюють на випадок потреби у екстреній допомозі жертвам стихій. 

Напередодні нового, 2010, року – новий «речовий транш» для Червоного Хреста. Нетішинська міська організація поповнила свої запаси товарами народного вжитку на суму 5300 гривень. Славутському Червоному Хресту  допомогли на 15 тисяч гривень. Тепер у коморах благодійних організацій - верхній та нижній одяг, взуття та тканини.

Голова нетішинської міської організації Людмила Вітковська каже, що речі уже розсортовані й чекають своїх господарів. Ними стануть представники найбільш незахищених верств населення – інваліди, одинокі престарілі громадяни, сироти, неблагополучні сім’ї.

Заступник голови правління ВАТ «УБ ХАЕС» Олександр Степанюк переконаний, що за повсякденними турботами про хліб насущний, треба знаходити час і можливості, аби допомогти нужденним.