«Фестиваль бігу» в м. Львові проводиться не вперше. Ці змагання збирають кращих представників легкої атлетики західного регіону України: львів’ян, тернопільців, івано-франківців, волинян, бігунів Рівненщини, Чернівеччини та Хмельниччини. Конкуренція велика і результати на змаганнях демонструються неабиякі.

Цього року команда Нетішина, яку тренує Олександр Краснов, дала привід для тренерів інших міст подумати про методи тренувань.

Приміром, нетішинка Яна Пятковська на  дистанції 300 метрів показала абсолютно кращий результат серед юніорок і жінок – 41.0 секунди. Її молодша подруга на цій самій    дистанції в забігові серед дівчат була другою з пристойним результатом 41.6 секунди.

 Не було рівних нетішинцям і на дистанціях 60 та 100 метрів, де виступали Вікторія Ткачук та Антон Железняков. Вікторія святкувала вік­то­рію з результатами 7,8 та 12, 3 секунди, випередивши конкуренток на цілий крок. У А.Же­лез­някова  також солідні результати: він пробіг дистанції відповідно за 7.0 та 11.1 секунди, накивавши від суперників в прямому розумінні п’ятами.

Віктор Павлов