Напередодні Нового року закін­чились змагання в залік І-ої спартакіади профспілкової організації ЦТАВ серед змін оперативного               персоналу. Основною метою проведення Спартакіади є залучення працівників ЦТАВ ВП ХАЕС до активних занять фізичною культурою та спортом та пропагування здорового способу життя серед працівників, що сприяє підвищенню продуктивності праці на робочих місцях.

В програму змагань входило 6 видів спорту - більярд, бадмінтон, футзал, волейбол, дартс, настільний теніс. Переможець змагань визначався в командному заліку за всіма 6 видами спорту.  

Напружена боротьба у всіх змаганнях велася на протязі всього року, але доля спартакіади вирішувалася в останньому виді - змаганнях з настільного тенісу, де в останньому матчі турніру зійшлися основні претенденти на загальне 1 місце – зміна «Е» та зміна «Д». У напруженій боротьбі перемогла команда зміни «Е», яка і  зайняла 1 місце в загальному заліку 1-ої Спартакіади ЦТАВ.

Хотілося б привітати усіх учасників цього спортивного дійства з завершенням змагань, та висловити окрему подяку начальнику ЦТАВ В.М.Самцову, ЗНЦТАВ О.М.Копійку, інструктору НТЦ С.Г.Пенчуку за  сприяння в проведенні змагань, а також відмітити переможців – команду зміни «Е», у складі якої виступали Ю.М. Камозін, С.О.Птіцин, А.Я.Сичило, Р.І.Шапольчук, С.П. Мельник, С.Д.Димидюк, О.П.Талашок, О.М.Железняк.

Власна інформація

З нагоди  Дня енергетика  проведено Спартакіаду серед працівників  НТЦ. Змагання відбулись з таких видів спорту, як баскетбол, волейбол, дартс, шахи, шашки, нарди та  більярд.

Загальний підсумок виявився наступним: 1 місце за  командою адміністрації. На другій позиції команда інструкторського персоналу, а на третій  - команда персоналу технічної підтримки.

На  знімку:  учасники  Спартакіади  НТЦ