У Палаці культури поціновувачі вишуканого співу мали можливість почути твори муніципального хору «Елегія» (диригент Каміла Пельванова, концертмейстер Альона Ніколаєва).

З насолодою вслухалися присутні у звучання колядок, щедрівок, якими і розпочався концерт («Ісус родився», «Щедрик»). Продовжили концертну програму композиції («Барвінок цвів», «Яблоня», «Глорія», «Фонтаны Бессарабского дворца»).

Враження від вишуканої музики підсилив виступ вокального ансаблю «Камелія» (керівник Каміла Пельванова). П’ять чарівних учасниць колективу з любов`ю несли пісню до людських сердець («Янголи в небі», «Щедрик», «Лунная река»).

Незабутнє враження залишилось і від виступу Майї Малькової та її акапельної композиції  «На Різдво Христове», а пісню «Лунная радуга» слухачі наспівували разом з виконавицею.

У концерті взяв участь муніципальний духовий оркестр (диригент Георгій Лисий), який розпочав свій виступ із патріотичної композиції «Богдан Хмельницький», а продовжив попурі з улюблених мелодій із  мульт­фільмів та кінострічок.

Музика висока, чудова, бурхлива, ніжна і сумна стає ще прекраснішою у поєднанні з танцем. Вдалим і чарівним доповненням свята став виступ зразкового ансамблю бального танцю «Шарм», вихованці якого виконали композицію «Ніч яка місячна» за майстерною постановкою керівника колективу Лариси Грищук.

Щира подяка людям, які створюють такі дива. Вони дозволяють духовно збагатитись,  відпочити, слухаючи і споглядаючи прекрасне.