Новорічні свята для дітей ВП ХАЕС хоч із запізненням – таки відбулися. Розпочалися вони 15 січня, на другий день після Старого Нового року.

Палац культури спільно с ПК ХАЕС організували справжню Новорічну казку для дітей віком з 6 до 12 років з гоголівськими персонажами «Вечорів на хуторі поблизу Диканьки». Неперевершена Солоха всім зуміла дати раду: і козаку куму, і залицяльнику Чорту, що вкрав для неї Місяць з неба. Героїня змусила не тільки рогатого повернути місяць «там, де він ріс», а й впли­-нути на його подальші вчинки. На свято наших  дітей завітали й інші персонажі: прийшла Снігуронька, закружляли в танку гарненькі Сніжинки, а юна співачка подарувала малятам пісню.

Дзвінкими голосами дітвора разом з персонажами запросила Діда Мороза на Новорічне свято. І ось прийшов Дід Мороз разом зі своїм чарівним мішком… Зрештою Лисички, Білочки, Ведмедики, Сніжинки, Бетмени і багато  інших казкових персонажів, героїв книг і кінофільмів закружляли в хороводі навкруги святково прикрашеної ялинки.

А маленьких гостей свята, діток з 3 до 5 років, зустріла Отаманша розбійників зі своїми помічниками. Для них танцювали «Гопак» та «Зимові ляльки» маленькі артисти, їх ровесники. Пізніше на свято завітали Зайчик, Кіт Леопольд, Мишка Джері, які разом з дітками запросили до Ялинки Діда Мороза та Снігуроньку.

Для найстарших були проведені дискотеки, на яких головними героями були Дід Мороз і Солоха, вони розігрували з дітьми різноманітні призи. Наприкінці свята кожна дитина до 12 років отримала солодкий подарунок.

Працівниками Будинку культури спільно з ПК ВП ХАЕС було проведено п’ять  Новорічних ранків для дітей дошкільного віку, п’ять  Новорічних ранків для дітей шкільного віку до 12 років та три дискотеки для найстарших дітей.

 Лідія  Куртєва