Нетішинський ДНЗ №9 (директор Лариса Василівна Величко) в числі наймолодших дошкільних закладів міста. Та це не заважає бути його колективу серед кращих. В закладі дітвора перебуває під пильним наглядом фахівців, які навчають малечу співів і танців, азам письма і навіть плавання, бо це єдиний міський садочок, що має власний басейн. В дитсадочку світлі приміщення, впорядковані дитячі майданчики.

Колективом опікуються знані фахівці - завідуюча садком Л.В.Величко, методист Лідія Степанівна Костюк, медпрацівник Ольга Миколаївна Левчук, які чудово знають методику і психологію дошкільнят.

Батьки довіряють вихователям найдорожче – дітей. Про те, що таке Батьківщина, про мету у житті, про права і обов’язки  дізнаються в садочку вихованці.

Гарні відгуки щодо виховної роботи у ДНЗ – не рідкість. У групі, де вихователями працюють Людмила Василівна Тарасюк, Наталія Андріївна Лівшин, няня Зіновія Теодозіївна Юр завжди гарний мікроклімат і панує душевне тепло.  Вихователі у постійному пошуку цікавих форм спілкування та навчання малечі. А відтак діти гарно засвоюють ази читання, математики тощо.

Вихователі вважають, що художниками виростуть Уляна Корнійчук, Аня Шевцова та Оля Мудрик, спортсменами – тезки Назарчики  Пономаренко та Гречун, Максим Мачулянський, танцюристами – Вероніка Веселова, Юлія Ковальчук, Віка Кіращук, артистами - Павлик Фльонс і Костя Кулибчук...

Діти зростуть і візьмуть у доросле життя любов, що її прищепили у цьому закладі. І це надзвичайно важливо.

Петро Шелепало,

відмінник освіти України