Аліна — краща

Фінал Етапу Кубку світу з фехтування на шаблях «Золоті ворота», що завершився 7 листопада в Києві, виявився чисто українським. У вирі­шальному двобої за право володіння титулом чемпіонки турніру стосунки між собою з’ясовували нетішинська спортсменка Аліна Кома­щук і одеситка Олена Кравацька.

Сильнішою виявилася Аліна, яка остаточно взяла ініціативу у свої руки в другій половині бою й перемогла з рахунком 15:11. Бронзові нагороди завоювали представниця Росії Єлизавета Кірянова й представниця Білорусії Дар’я Андрєєва.

Усього в турнірі взяла участь 41 спортсменка з 10 країн світу.

 

Роман Медведчук здобув  золото світової першості

На Кубку світу з пауерліфтингу відзначився працівник ЕРПу Роман Медведчук. Він виборов у ваговій категорії  до 82,5 кг перше місце із загальним результатом 680 кг. Як відзначає тренер спортсмена, Роман досяг певного прогресу. Минулоріч він був срібним медалістом. Нині золото і значно кращий результат в сумі.

Ще один спортсмен з ХАЕС,           інженер оператор реакторного відділення Артем Колосов у ваго­вій категорії до 100 кг пробився в  четвірку кращих.

Є політ!

Плавання – важкий вид спорту, особливо стиль батерфляй. Та злітати немов метелик над водою (саме так перекладається слово батерфляй) під силу міцним статурним юнакам на кшталт нетішинця Владислава Єфремова. У Євпаторії під час чемпіонату України Владислав прекрасно виступив на трьох дистанціях і був близьким до виконання майстерського результату. Подальша праця, впевнений тренер юнака Анатолій Олійник, - принесе нові перемоги.

 

Оксана в трійці призерів

У чеському місті  Пльзень  стартував 32-й  жіночий чемпіонат світу з пауерліфтингу. За нагороди розпочали боротьбу четверо наших землячок, серед яких  нетішинка Оксана Чумак. Вона виступала у ваговій категорії до 52-х кілограмів.

Цьогоріч на чемпіонаті України  в Полтаві Оксана  встановила  чотири національні рекорди.

На чемпіонаті світу Оксана показала третій результат.

 

 

Футбол

Відбулись першості ДЮФЛ Хмельницької області серед юнаків 1995-96 р.н. та 1997-98 років.

Обидві наші команди посіли призові місця: старші - друге місце, молодші - третє.

Нарешті виграш

Порадував  вболівальників нетішинський «Енергетик-НАЕК». У Львові наша оновлена команда здобула першу перемогу в сезоні! Спочатку «енергетики» програли «Полі­техніку-СКА» з рахунком 30:26, а вже наступного дня здолали суперника з рахунком 31:23.   Від команди, що знаходиться  на третьому місці, відділяє лише два очка. Попереду                        на нетішинців очікують два домашніх матчі проти одного                     з лідерів першості – запорізького клубу «ЗНТУ-ЗАБ».            Поєдинки в Нетішині заплановані на 18-19 листопада.