Анатолiй Олiйник «бронзовий» плавець

Представник Хмельницької АЕС Анатолій Олі­йник у складі збірної Енергоатома на змаганнях десятого міжнародного Кубка Польщі з плавання серед спортсменів серії МАSTERS виборов дві «бронзи».

У змаганнях взяли участь 75 команд, у тому числі з України та Росії. Команда Енергоатома – єдиний український представник. Одинадцять учасників нашої енергокомпанії  змагались за нагороди у трьох найбільш конкурентних вікових категоріях. Тринадцять перших, шість других та десять третіх місць - підсумок змагань.

Якнайяскравіше Хмельницьку АЕС представив майстер спорту з плавання, тренер-викладач підпорядкованої профспілковій організації ХАЕС комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Олійник. Спортсмен виборов дві бронзові нагороди на дистанціях 50 та 100 метрів батерфляєм, а також був четвертим на п’ятдесятиметрівці вільним стилем.

Довідково:

 Спорткомплекс Хмельницької АЕС і комплексна дитячо-юнацька спортивна школа підпорядковані первинній профспілковій ор­ганізації станції.

Персонал ВП ХАЕС має можливість відвідувати басейн, секції настільного тенісу, баскетболу, волейболу, футболу, гандболу, боротьби, фехтування тощо.

У Нетішинській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі готують підростаючу зміну з таких видів спорту як бокс, волейбол, ганд­бол, боротьба самбо та дзюдо, кікбоксінг, легка атлетика, плавання, фехтування і футбол.

Поєднання зусиль профспілкового комітету ХАЕС, колективу СК «Енергетик», колективу КДЮСШ ППО ХАЕС дає можливість досягати видатних результатів, залучати до активних занять фізичною культурою і спортом значну кількість працівників ХАЕС, їх дітей, жителів міста та регіону розташування Хмельницької АЕС.