Безкоштовні методи оздоровлення для жертв нацизму

Для жертв нацизму (в’яз­нів концтаборів та гетто, «остарбайтерів», дітей, народжених в Німеччині та Австрії, військовополоненим) Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерант­ність» пропонує безкоштовні методи оздоровлення, які будуть надаватись протягом 12 місяців, починаючи з вересня 2011 року:

- будуть проводитись операції на очах при глаукомі і катаракті;

- буде проводитись слухопротезування;

- санаторно-курортне оздоровлення (Санаторій «Роща» 12 км  від Харкова).

Для проведення операцій на очах та слухопротезування необ­хі­дно подати заяву встановленого зразка та заключення лікаря з діагнозом та рекомендаціями (на слухопротезування – аудіо грама), які слід направляти за адресою: 04080 м. Ки­їв, вул. Фрунзе, 15 МГО «Взаєморозумі­ння і толерантність», зазначивши свою домашню адресу для отримання запрошення на операцію. Телефон для довідок в Києві: 044-462-48-22, 044-490-66-30.

Для отримання запрошення на санаторно-курортне лікування необхідно до заяви довільної форми до БО «Харківські самаритяни» додати медичну довідку на санаторно-курортне лікування та надіслати ці документи за адресою: 61022 м. Харків, площа Свободи, 5, 1/2, «Харківські самаритяни» також зазначивши свою зворотну адресу. Проїзд до Харкова та назад за власні кошти. Супроводжуючий не передбачений.

Будь-яка фінансова компенсація не передбачена.

За більш детальною інформацією необхідно звертатись в кабінет № 4 управління праці та соціального захисту населення або за телефоном 4-14-04.