Благодійний турнір у розпалі

За ініціативи керівництва ХАЕС та профспілкового комітету електростанції на стадіоні зі штучним покриттям вперше проводиться благодійний турнір з футболу серед колективів ХАЕС та КДЮСШ. Зіграно перші матчі за часті восьми команд. Це «ЕРП», «Patriot», «Sity», «Енергетик», «Альянс», «Діди та правнуки», перша та друга команди КДЮСШ.

Впевнено витупають на турнірі «ЕРП», «Альянс», «Діди та правнуки», КДЮСШ-1.

За підсумками п’яти ігрових турів турнірна таблиця набула наступного вигляду: команда «ЕРП» набрала 15 очок, не поступившись жодному супернику. У команди «Енергетик» 12 очок. Стільки ж набрала команда «Діти та правнуки». На четвертій сходинці розташувались футболісти КДЮСШ-1 з десятьма очками. П’ять очок у Альянса», чотири у «Патріота», і поки що без набраних очок команда КДЮСШ-2 (юнаки 2008 року народження).

Маємо лідерів серед бомбардирів. Зокрема 17 м’ячів у ворота суперників провів Богдан Покойовий («Енергетик»). Його одноклубники Назар та Дмитро Гаврилюки забили 15 голів (8 та 7 відповідно). «ЕРПівці» Олександр Чутченко та Роман Пінчук по шість разів вражали ворота суперників. Таку ж кількість м’ячів забили Володимир Лесковець («Діти та правнуки») і Михайло Шуберчук (КДЮСШ-1). Віктор Кащенко («Діти та пра­внуки») та Ілля Калитинець («Пат­ріот) забили по п’ять голів.

Заключні ігри пройдуть 16 та 17 липня. Уболівальники мають можливість насоло­дитись яскравим футболом та внести свою часточку у цей благодійний турнір на підтримку ЗСУ.

Початок ігор о 8.00.

Петро Шелепало, член НСЖУ