Боксом займаються і хлопці, і дівчата

У мажорному настрої зустріли Новий рік боксери, наставником яких залишається Анатолій Прокопович Грушин. Хоча справу він передав у руки сина Максима та своєї вихованки Світлани Холшевнік, однак не може сидіти без діла, спостерігає за діяльністю молодих колег, допомагає у виборі стратегії та тактики, розділяє радість перемог.

Задоволений наставник результатами, яких добились боксерки у 2011 році. Зокрема під завісу року у Івано-Франківську відбувся турнір, у якому  взяли участь близько 80 спортсменок. Команда Хмельниччини була сформована в основному з нетішинок і вони не підвели. Так у своїх вагових ктегоріях відзначились Каріна Дергачова ( 2 місце), Оксана Михальчук та Лілія Шевчук здобули срібні відзнаки, а Олена Карпюк та Тетяна Нетикша – бронзові.

У Чернівцях змагались чоловіки. Тут проходив турнір «Олі­мпійська надія», який зібрав найсильніших боксерів. Вихова­­нець нетішинської школи Богдан Діткун дістався до фіналу і отримав срібну нагороду, Сергій Пітель також виступив достойно, увійшовши до п’ятірки кращих. В кінці року Москва зібрала студентів з 15 країн на чемпіонат Європи. Чотири двобої провів майстер спорту Денис Ящук (на знімку), три з яких завершив перемогами. В результаті він срібний призер студентського чемпіонату Європи. А виступає нині нетішинець за Корсунь-Шевченківський педуніверсистет.

Цьогоріч на відділенні боксу КДЮСШ ППО ХАЕС підготовлено одного майстра  та двух кандидатів у майстри спорту України. Вищими досягненнями боксерів стали: срібло Оксани Михальчук  та п’яті місця Альони Ковальчук і Тетяни Холшевнік на II-у чемпіонаті Європи серед юніорок. Переможцями та призерами чемпіонату України серед жінок-юніорок кубка України стали Світлана Холшевнік, Лілія Шевчук, Марія Кордан, Тетяна Холшевнік, Тетяна Негода, Альона Ковальчук, Оксана Михальчук, Юлія Лисун. Призерами чемпіонату України серед юнаків стали Богдан Діткун, Максим Коваль, Володимир Свічкарь, Андрій Панасюк, Дмитро Степанюк. Одна спортсменка є кандидатом до збірної команди України, дві потрапили до резерву збірної команди України.

Власна інформація