Будiвельнi роботи на ХАЕС тривають

В останні роки традиційно в зимовий період будівельні компанії зменшують обсяги робіт, а то  простоюють. Зима практично «відгуляла», але для нетішинських будівельників збільшення кількості замовлень так і не відбулося, а існуючі лише дозволяють триматися «на плаву».

Найближчим часом розпочнуться роботи з будівництва кабельної естакади розподільного пристрою власних потреб (РПВП – 6/04 кВ) до ЗРДЕС на Хмельницкій АЕС. До виконання цього замовлення готуються ТОВ «БМУ № 1 УБ ХАЕС» (директор Ігор Мацьков) та ТОВ «БМУ №7 УБ ХАЕС» (директор Григорій Мельник). Ці підприємства частково будуть завантажені роботою впродовж другого кварталу поточного року.

Продовжує виконувати роботу на блоці і ТОВ «БМУ №4 УБ ХАЕС» (директор Володимир Сірук).

За детальнішою інформацією звертаємося до виконроба цього підприємства Юрія Трасуна (на фото), який зі своєю бригадою безпосередньо виконує роботи на ХАЕС.

- Юрію Захаровичу, які саме види робіт виконуються на атомній станції?

- Днями завершуємо перший етап робіт на об’єкті К-1 РПВП Хмельницької АЕС, який розпочався ще в минулому році. Завершено монтаж каналізації, господарсько-побутового та пожежного водопроводу.

Підходить до завершення і другий етап робіт, який триватиме до середини квітня. На об’єкті К-2 РПВП завершуємо прокладання каналізації,  прокладання водогону питної води та двох пожежних водопроводів, на колодязях яких необхідно зробити врізки та завершити частину магістралі відведення води.

Аби дізнатися, які роботи буде вести 4-й комплекс в другому кварталі, звертаємося до директора  ТОВ «БМУ № 4 УБ ХАЕС» Володимира Сірука:

- Володимире Петровичу, які перспективи у вашого товариства на найближчий період часу?

- Роботу шукаємо постійно і є певні напрацювання в цьому напрямку. Вже найближчим часом приступаємо до завершення монтажу першої частини водопроводу в садибній частині міста по вулиці Космонавтів. Залишилося прокласти 76 метрів.

- Працювати на об’єктах в осінньо-зимовий період дуже складно. На кого можете покластися в такій ситуації, виділити з-поміж інших?

- Колектив, який зберігся в нинішніх складних умовах, надійний, злагоджений і готовий до виконання робіт різної складності. Безумовно всі заслуговують на хороше слово. Для прикладу хочу назвати виконроба Юрія Захаровича Трасуна – ветерана виробництва, досвідченого будівельника, хорошого організатора та керівника.

Власна інформація