Будуть "проводи" зими

Шановні друзі!

  19 лютого 2012 року на центральній площі міста Острога о 12.00 год вібудеться свято «Проводи  Зи­ми».

У програмі свята:

- театралізоване дій­ство;

- концерт найкращих колективів аматорів художньої самодіяльності міста та ра­йону;

- за сприятливої погоди – конкурс-ліплення снігових фігур у сквері 40-річчя Перемоги на спеціально сформованих майданчиках. Конкурс триватиме з 11.00 до 13. 00. Оголошення результатів та нагоро­дження переможців відбудеться під час концертної програми. За­прошуємо до участі в конкурсі усіх охочих без обмежень віку і статі.

- катання на санчатах на спеціально облаштованій сніговій гірці на площі міста;

- ігри, конкурси, розваги, які проводитимуть з Вами фахівці відділу мо­ло­ді та спорту.

    Під час свята працюватиме виїзна торгівля: ви зможете скуштувати запашних млин­ців та вареників, грузинського шашлика та смачного українського сала, душу зігріти «Медовухою» та «Глінт­вейном».

Щоб зробити свято гарним, насиченим, цікавим ми чекаємо від Вас не тільки пропозицій, а й Вашої безпосередньої участі у програмі дійства.

Заявки на участь у концертній програмі будуть прийматись від митців-аматорів художньої самодіяльності, на участь у виїзній торгівлі - від приватних підпри­ємців та майстрів народного ужиткового мистецтва.

Свято «Проводи Зи­ми» - міжрайонне, тому заявки та пропозиції чекаємо від мешканців міста Острога та Острозького району, Нетішина, Здолбунова і від усіх бажаючих за телефонами 2-33-35 та 2 -31-61.

Оргкомітет