Центр ділових зустрічей введено в експлуатацію

До здачі в експлуатацію готелю у Центрі ділових зустрічей Хмельницької АЕС (ЦДЗ) причетні багато будівельних організацій, що входять в ПАТ «УБ ХАЕС». Та, зазвичай, останню крапку в цьому процесі ставлять облицювальники та маляри-штукатури, які надають внутрішньому та зовнішньому фасаду будівлі завершений, естетичний вигляд. З цим завданням успішно впоралися працівники ТОВ «БМУ №3 УБ ХАЕС», яке очолює  Анатолій Ольденбург. Анатолій Якович задоволений роботою своїх теслів-бетонників та малярів-штукатурів під керівництвом виконроба Людмили Лінник, бригадирів Юлії Мороз та Володимира Лінника.

Цим робатам передували: прокладання електромереж (ТОВ «БМУ-5 УБ ХАЕС», директор Сергій Стецюк),  сантехнічні роботи, зведення огорожі та впорядкування прилеглої території (ТОВ «БМУ-4 УБ ХАЕС», керівник підприємства Володимир Сірук).

Зокрема, Володимир Петрович відзначив хорошу роботу своїх помічників з БМУ №4. Злагоджено і профе­сійно працювали під­леглі виконроба Юрія Трасуна, заступника директора товариства Вік­тора Конончука та викон­роба Юрія Левченка.

Хороша, суха осіння погода дозволила якісно завершити роботи з благоустрою прилеглої території. Завезли на клумби та газони чорнозем,  по периметру території чітко вирізняється огорожа.

Естетично виглядають і сходові клітини всередині будівлі. Ковану огорожу для них на прохання замовника в короткий термін виготовило ­та змонтувало ТОВ «Каркас-Сервіс» із Хмельницького.

Петро Войтович

На фото: вигляд готельного комплексу Центру ділових зустрічей