Добовий марафон рибальства

У Хмельницькому відбувся командний любительський добовий марафон серед рибалок-аматорів «Подільська донка». У змаганнях в числі 27 команд взяли участь і представники Нетішина – військовослужбовець Національної гвардії, член «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» Володимир Єфремов та Тарас Нестерук.

Змагання проходили під егідою Хмельницької обласної федерації риболовного спорту. Для участі у них заявки приймались від команд у складі двох чоловік. Під час проведення добового рибальського марафону дозволялось використовувати донну вудку будь-якої конструкції, єдиною основною умовою була наявність одного гачка.

-У таких змаганнях я беру участь вперше, - розповідає Володимир Єфремов, - тому існувала певна інтрига, бо ж запропонована водойма була мені невідомою. Перед змаганнями ми з напарником готували спеціальні прикорми для ловлі коропа. У ході тренувань пересвідчись, що коропа впіймати буде проблематично, тому оперативно вносили у тактику рибалки свої корективи.

Нетішинські рибалки швидко пристосувались до умов змагань і раділи першим вдалим уловам. У нічну пору риба також проявляла свою активність, тому, як мовиться, часу не було розслаблятися. За словами рибалок, кожне згаяне клювання під час змагань зменшує шанси на перемогу.

У напрузі наші земляки й не помітили як збігли 24 години рибальського марафону. Потім усі з нетерпінням чекали результатів зважування виловлених трофеїв. А вони виявилися приємними – команда нетішинців впевнено виборола друге місце із загальним результатом – 3 кілограми 650 грамів риби.

Володарі першого командного місця, представники Хмельницького, зуміли підняти на берег майже 7 кілограмів представників водяної стихії.

Усі переможці були нагоро­джені грамотами, медалями та цінними подарунками від спонсорів.

Наш кор.