Добре  навчаєшся – маєш  преференції

Енергокомпанія ДП «НАЕК «Енергоатом» і Хмельницька АЕС зокрема дбають про кадри для атомної енергетики, укладаючи вже на стадії навчання з майбутніми фахівцями договори  про працевлаштування. При цьому студенти вишів за спеціальностями «атомна енергетика», «технології теплоносіїв та поводження з радіоактивними відходами на атомних електростанціях», «електричні станції», «автоматизоване управ­ління технологічними процесами» провідних вузів України, таких як НТУУ «Київський політехнічний інститут», Вінницький національний тех­нічний університет, Національний університет «Львівська політехніка», Одеський національний університет за умови гарного навчання отриму­ють додаткові стипендії від енергокомпанії у розмірі 1000 гривень на місяць. Принаймні минулого року такі стипендії отримували студенти, що мають договори із ХАЕС Дмитро Головеньков, Сергій Мельничук, Олександр Нечипору­к, Юрій Савчук, Роман Лук’янчук,  Олександр Розвазький, Богдан Коренюк (НТУУ «КПІ»);  Олександр Корнієнко та Дмитро Скрипнюк (ОНПУ); Іванна Ткачук, Андрій Панасюк, Сергій Чекалов, Ольга Прокопчук, Світлана Вихівська (НУ«Львівська політехніка»).

За словами начальника відділу кадрів ВП ХАЕС Юрія Нагорного, 15 студентів нині здобувають профільну освіту за договорами. У 2016 році стільки ж випускників стали молодими спеці­алістами на Хмельницькій АЕС.

Більше того, троє молодих спеціалістів, що проживали в регіоні розташування ХАЕС, отримали одноразову допомогу у розмірі посадового окладу або місячної тарифної ставки. За пері­од 2014-2016 років трудовий колектив ХАЕС поповнили 34 молодих спеціалісти – випускники профільних вишів України.

 Власна інформація