Дорожньо-ремонтних робіт виконано на понад мільйон гривень

Триває капітальний та поточний ремонт нетішинських доріг.

 «Загалом на ремонтні роботи, - каже в. о. першого заступника міського голови Павло Скакун, - через бю­джет області були виділені 1 млн.730 тис. гривень. Дорожньо-ремонтних робіт вже виконано на понад мільйон гривень. Здійснено капітальний ремонт вул. Снігурі на суму 652 тис. 500 грн., поточний ремонт доріг по місту на 92 тис. грн., поточний ремонт доріг у дворах на суму 262 тис. грн., нанесення дорожніх розміток на суму 51 тис. грн. та нанесення «зебри» - на суму 15 тис. 306 гривень. Таким чином залишилося освоїти ще 518 тис. грн.: здійснити капремонт вул. Лісової на суму 378 тис. 400 грн. та довиконати поточний ремонт доріг у дворах на суму 140 тис. гривень. Хочу зауважити, що влада вперше з часів появи міста взялася за ремонт доріг, розташованих у дворах Нетішина.

Від імені міської влади висловлюю вдячність виконавцеві усіх робіт ПП «МВМ-13» (директор В.М.Мовсісян)», за якістю яких стежать спеціалісти КП НМР «ЖКО».

Також, за словами Павла Скакуна, вдалося залучити 25 тис. грн. благодійної допомоги на виконання ремонту окремих ділянок доріг. Йдеться про невеликі ділянки тротуару, до яких руки ні в кого не доходили впродовж багатьох років. Розташовані вони в районі вул. Старонетішинської та перехрестя біля світлофору, - констатував Павло Степанович.

Богдан Фединчук