Є президентський стипендіат

Творчих конкурсів різного спрямування в Україні нині багато. Приміром міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні “Вернісаж.ЕнергоФест”, який кілька років поспіль збирає у Нетішині співаків з різних куточків країни, набув неабиякої популярності. Можна проявити себе на «Голосі України», фестивалях у Житомирі, Львові, Вінниці, Луцьку, Одесі, або й за кордоном. Тільки не лінуйся.

За останні кілька років нетішинка Надія Гусарова виборола ряд гран-прі та більше п’ятнадцяти перших місць на різного роду конкурсах. Цьому сприяли такі складові, як відвідування занять на початковому етапі  зразкової хорео­графічної студії «Серпантин» та вокального колективу міського Будинку дитячої творчості «Криниченька».  Згодом дівчина почала займатись у якості солістки естрадного жанру при міському Палаці культури у талановитого педагога Каміли Теркишівни Пельванової-Геворкян.

Отже, у її послужному списку гран-прі на міжнародному фестивалі-конкурсі «Талановиті діти України» у м. Київ (2017), на 8 Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Українська естафета творчості» у м. Львів (2018); ЗлатаФест «Золоті Таланти України», Карпати -2018 у м. Яремче, звання «Золотий чемпіон» на конкурсі International Championship of Artists «ART STAR» у м. Хмельницький (2018), а також у складі ансамблю «Камелія» гран-прі на 1 Всеукранському конкурсі-фестивалі мистецтв «Я артист України» у м. Рівне (2019).

Про творчу палітру співачки гарно відгукувались знані артисти, її голос вже можна відрізнити в числі молодих співаків, що намагаються залишити свій слід у мистецтві.

Саме високі досягнення та мотивація «знайти однодумців, збагатитись світом нашої культури, привнести власне бачення і сили у творчу палітру митців України» спонукали юне дарування до спроби здобуття Президентської стипендії, якої удостоюються молоді люди віком від 15 до 35 років у таких напрямках, як літе­-рату­ра, хореографія,  образо­творче, театральне, кіно та естрад­но-циркове, музичне мистецтво.

Відзначимо, що Надія протрапила у число 222 щасливих юних митців, яких відібрало компетентне журі Міністерства культури України. Зрештою Кабмін затвердив список претендентів на Президентську стипендію 2019-2020 року, а 5 вересня Указ за  №661/2019 підписав Володимир Зеленський.

Вітаємо юне дарування із відзнакою і споді­ваємось на подальші успіхи!