ЕЛЕМЕНТАРНИЙ ПОРЯДОК? ЦЕ ПРОСТО

Сьогодні є багато підстав для гордості за Нетішин. Його жителі стають частими переможцями у різних міжнародних спортивних баталіях. Радують нас часті досягнення земляків у  сферах культури і мистецтва. Але у медалі, як мовиться, є дві сторони.

 А чи люблять нетішинці своє місто? Виявляється, що не всі. Тут мова ведеться про пово­дження деяких його мешканців на прилеглій до житлових будинків території. Ми стаємо свідками, коли на газонах, де повинна рости трава, автолюбителі облаштовують стоянки для автомобілів. Після такого ставлення до довкілля трав’яний покрив може зникнути повністю, газони перетворяться на пустище.

Хіба це стане окрасою нашого міста?

Часто автолюбителі використовують для паркування свого транспорту тротуари, створюючи перешкоди для пересування пішоходів. Увімкнені двигуни викидають вихлопні гази, які проникають у квартири, створюючи дискомфорт для їх мешканців.

Все це є елементарним порушенням норм і правил, які затвердженні місцевою владою.

 Зараз ми намагаємось провести роз’яснювальну роботу, тобто достукатись до самосвідомості кожного жителя нашого міста. Коли будемо бачити, що на зауваження не реагує – будемо застосувати адміністративні санкції (штрафи), які передбачені чинним законодавством. 

Дорогі земляки! Давайте усвідомимо, що в наших силах наведення елементарного порядку. Нетішин – наш спільний дім!

Адміністрація КП

 «Житлово-комунальне об`єднання»