"Енергетик-Миклуш" другий рік поспіль стає чемпіоном області в першій лізі

На станції Дунаївці відбулися фінальні матчі чемпіонату Хмельницької області з футболу серед команд першої ліги. У вирішальному поєдинку місцевий клуб «Крила Рад» зійшовся із чемпіоном 2018 року нетішинським «Енергетиком-Миклушем».

Минулого року в фіналі нетішинська команда здолала хмельницький «Промінь» з рахунком 2:0. Цього ж року «Промінь» взагалі не виступав у чемпіонаті області, а «Енергетик-Миклуш» знову дійшов до фіналу, де йому протистояли «Крила Рад». Господарі поля не змогли здолати нетішинців – «Енергетик-Миклуш» переміг з рахунком 3:1 та став другий рік поспіль чемпі­оном у першій лізі.

Відзначимо, що за регламентом змагань, обидва фіналісти наступного року повинні грати у Прем'єр-лізі чемпіонату області. Шанс підвищитися у класі отримала і «Перлина Поділля» з Білогір'я, яка в матчі за бронзові медалі здолала «Евеліну» з Ярмолинець з рахунком 2:0.

Щоправда, білогірській команді ще доведеться провести перехідний матч із командою, яка посяде останнє місце у Прем'єр-лізі, його поки що займає кам'янець-поді­льська «Фортеця».

Утім, чемпіонат області у Прем'єр-лізі ще триває. На станції Дунаївці «Епіцентр» прийматиме «Іскру» з Теофіполя. У Кам'янці-Подільському «Фортеця» зіграє із ФК «Хмельницький», а у Красилові місцевий «Случ» прийме команду зі Старокостянтинова.

Володимир Холод