Шаблісти з Нетішина виграли чотири нагороди на Всеукраїнському турнірі з фехтування серед дорослих, який проходив у Києві.

Троє подолян Дмитро Бойко, Олег Штурбабін та Дмитро Пундик пробилися до півфіналу змагань, але далі пішли двоє перших, які і розіграли «золото» турніру. Сильнішим виявився Бойко – він отримав медаль за перше місце, Штурбабін став другим, а Пундик – третім.

Також серед чоловіків сьому сходинку посів Олександр Торчук, 19-у – Станіслав Конопацький, а Віктор Тарикін – 22-у. Євген Аулов став 27-им, Вадим Плазій та Олексій Шимко – 29-им та 30-им, відповідно. Найгірше поміж наших чоловіків виступив Василь Польовий – він лише 35-ий.

Ще одну медаль команді наших фехтувальників принесла Аліна Комащук. На жаль, у фіналі вона поступилася Ользі Харлан і приміряла «срібло» змагань.

У десятку найкращих також увійшли Галина Пундик (п’ята), Ольга Жовнір (шоста) та Ірина Щукла (десята). Анастасія Бережна обмежилася 17-им місцем, Марія Цимбота та Наталя Махмет – 19-им та 20-им, відповідно, а Софія Савостєєва стала 23-ю.

 Одразу дві шаблістки з Нетішина вийшли до фіналу чемпіонату України з фехтування серед кадетів, що відбувся у Києві.

У вирішальному поєдинку турніру нетішинка Ірина Щукла здолала свою землячку Марію Цимботу та приміряла золоту нагороду, а її суперниця – срібну.

Окрім фіналісток Нетішин представляли ще шість шаблісток. Анастасія Бережна стала десятою, Надія Козак – дванадцятою, а Дар’я Баришнікова – п’ятнадцятою. З 25-го по 27-е місця розмістилися Вікторія Дзисяк, Іванна Кравчук та Тетяна Яцюк, відповідно.

Віктор Тарикін «взяв» бронзову медаль на етапі кубка Європи серед кадетів у Рейк’явіку (Ісландія).

На старті турніру наш шабліст досить легко здолав австрійця Камерона Грега – 15:3. А потім Тарикін переміг і двох представників Туреччини – Мурата Тітза (15:10) та Расіта Аласа (15:9). Але у півфіналі Віктор поступився аргентинцю Стефану Лучетті і посів третю сходинку на турнірі.