Футзальне диво на призи «Перспективи»

Футзальні пристрасті на паркеті спорткомплексу «Енергетик» мають багату історію. Зокрема 28 років поспіль у січні – лютому тут проходять змагання на призи газети «Перспектива». Перший турнір пам’ятають одиниці, як, приміром, учасник всіх попередніх змагань воротар Юрій Ющук. Він і цього разу прибув  на фінальну частину, аби підтримати дух в команді ЕЦ+ 3ДПРЗ, потренувався з хлопцями, відчув передстартову напругу матчу за «золото». Саме цей колектив і святкував перемогу у нинішньому турнірі. Гра проходила нервово, адже зустрічались суперники, яких наприкінці року звела доля у фіналі Спартакіади ХАЕС.

Футзалісти енергоремонтного підрозділу (ЕРП) вели ґрунтовну розвідку, подовгу тримаючи м’яч, перепасовуючись з флангу на фланг. Так само уважними були і електрики, підсилені рятувальниками. Перша половина матчу підходила до завершення і, здавалось, закінчиться миром. Проте на 20 хвилині філігранний удар Володимира Супруна змінив рахунок на 1:0. Другий період гравці розпочали із жвавих атак обох збірних: одні жадали закріпити успіх, інші – відігратись. Невдовзі відзначився Сергій Панцюк,  команда ЕЦ+ 3 ДПРЗ вже відчула себе впевненішою – 2:0. Однак Олег Чернишов (отримав приз глядацьких симпатій) вніс інтригу у боротьбу, відквитавши один м’яч. І далі ЕРПівці неодноразово насідали на ворота суперника, проте обіграти Руслана Рижика їм не вдалось. Саме цей голкіпер був відзначений, як кращий воротар турніру.

Маємо відзначити гравців Миколу Гайдука, Руслана Рижика, Сергія Панцюка, Валентина Лисюка, Дмитра Суліму, Володимира Супруна, Олександра Чутченка, Михайла Федорчука, Олега Чернишова, Олександра Кравчука, Максима Юрчука, які подарували свято гарного футболу.

А у  матчі за бронзові нагороди була злива забитих і пропущених м’ячів. Дмитро Монах, Сергій Княжин, Віктор Каращенко, Петро Ярмолюк, Павло Бречко з команди ГТЦ+КГ+в/ч протистояли знаним турнірним бійцям з команди турбіністів, серед яких виділялись Олександр Пилипчук, Павло Міщеня, Віктор Похилюк, Іван Бортник.

Цього дня у Дмитра Монаха все виходило, як того йому хотілось. Він скористався усіма підходящими  ігровими моментами і забив за гру шість голів! У другому таймі картина розгрому продовжилась. Загальний рахунок на табло висвітив цифри 11:2.  Крім Дмитра відзначались Сергій Княжин та Петро Ярмолюк. Голи престижу забивали Віктор Похилюк та Олександр Пилипчук. Відтак у збірної ГТЦ+КГ+в/ч бронзові відзнаки турніру.

Заслужений працівник фізичної культури і спорту Станіслав Балаян, головний редактор газети «Перспектива» Віктор Гусаров, головний суддя змагань Ігор Лихвар вручили відзнаки кращим спортсменам та капітанам команд. Була висловлена надія, що більшість з нинішніх гравців зіграють у наступному та тридцятому за ліком турнірах, до яких, як мовиться, вже подати рукою.

Петро Шелепало