Гарні результати конкурсу наукових доповідей

У конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом», який проходив у м. Київ 18-19 листопада, свої надбання представили і фахівці Хмельницької АЕС.

У конкурсі наукових робіт взяли участь переможці першого етапу відокремлених підрозділів Енергоатома 2020-2021 років за виробничим і соціально-профспілковим напрямками діяльності АЕС. Працівниця транспортного цеху Хмельницької АЕС Ольга Шатковська, яка представляла соціально-профспілковий напрямок, посіла перше місце. Вона презентувала важливу і актуальну доповідь «Недопущення професійного вигорання працівників – запорука успіху Компанії».

Доповідь інженера-радіофізика відділу ядерної безпеки ХАЕС Сергія Поліщука стосувалася концепцій реалізації автоматизованого альбому нейтронно-фізичних характеристик. За підсумковим результатом конкурсу у  виробничому напрямку Сергій посів друге місце.Науково-технічний потенціал, який продемонструвала молодь АЕС, сприятиме підвищенню загального рівня знань та пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу.