Гордяться ними в колективі

Електрослюсар з ремонту електричних машин 6 розряду дільниці з ремонту електродвигунів та генераторів ЕЦ Володимир Антонович Волошин із 42 років робітничого стажу 35 присвятив ХАЕС. Це дисциплінований і висококваліфікований фахівець, що добре обізнаний із складовим професії, володіє технічними і практичними знаннями, які дозволяють йому вправно і вчасно виконувати обов’язки, передбачені посадовим регламентом.

Ірина Богданівна Клюшнікова  понад чверть століття тому перступила поріг Хмельницької АЕС. Пройшла щаблями від  інженерна-програміста третьої до першої категорії відділу, а згодом служби інформаційних технологій. Нині обіймає посаді інженера 1 категорії відділу технічного обслуговування та ремонту технічних засобів навчально-тренувального центру ХАЕС. Здатна приймати самостіно відповідальні рішення, прекрасно справляється із покладеними на неї обов’язки

Ще до пуску першого енрегоблока прийшов у колектив атомників Віктор Петрович Чернецький. У 1996 році обійняв посаду майстра з ремонту вентиляційного обладнання ЦВіК, З 1999 року – провідний інженер цеху.  Відповідально ставиться до покладених на нього обов’язків, оперативно та самостіно приймає відповідальні рішення.

Означені працівники представлені до нагородження Почесною грамотою ДП «НАЕК «Енергоатом»