Грамоти для успішних

 У п’ятницю, напередодні Дня працівників торгівлі, яке відзначається 29 липня цього року, секретар міської ради Микола Степаненко привітав працівників галузі з нагоди професійного свята. Подякувавши за їх сумлінність та любов до професії, він побажав усім, хто прийшов на нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради, вдосталь покупців та прибутків. Двадцять шість із них були запрошені для вручення грамот: О.А.Порубенський, Г.В.Кузьмінська, Л.П.Радзивилюк, Г.О.Остапчук, В.М.Філіпова, Л.М.Добрянська, Н.Д.Крута, Л.Я.Гаврилюк, Л.В.Климончук, З.П.Ліснічук, В.С.Преподобний, Т.М.Шпак, Т.О.Філюк, В.М.Мосолова, О.О.Власюк, К.П.Кланічка, В.І.Гудима, А.В.Радушинська, Т.С.Ярощук, А.М.Гловацька, С.П.Марченко, Л.М.Поліщук, Л.О.Давидюк, С.К.Пітель, В.Л.Поліщук, Г.І.Ковальчук.

Не зостались у боргу й нагороджувані. Зокрема Зінаїда Ліснічук від імені присутніх та особисто від себе подякувала секретарю міськради за влаштоване свято, відзначивши, що по тому, як виглядають магазини міста, чим вони багаті, люди й створюють уяву про рівень нашого життя. Також пані Зінаїда прочитала вірш про торгівлю, який у пам’яті з 1982 року, саме в ці дні виповнюється рівно 30 років, як вона обрала цю професію.

Приємними успіхами поділилась також Галина Кузьмінська, директор КП «Книги». У минулому році очолюване нею комунальне підприємство посіло 23 місце, за даними статистики, серед КП в Україні. До того ж увійшло в Лігу кращих за рейтингом згідно КВЕДу «52.47.0» - 6 місце на Хмельниччині».

Спілкування продовжилося за чаєм та солодощами. Було багато приємних спогадів, розповідей та спільне фото.

Богдан Фединчук