Хай легким буде шлях!

Останній дзвоник! З надією  і  нетерпінням чекали школярі цього радісного і світлого свята. Попереду літні канікули, а для випускників – це прощання з безтурботним дитинством, адже дзвоник продзвенить востаннє, покличе у незвідані далі, у вир дорослого життя.

Прийшло це свято і до Берездівської школи-інтернат. Гарно, по-святковому вбрані школярі радо зустрічали нас на порозі школи. Квіти та різнокольорові кульки прикрашали подвір’я та шкільні класи. Схвильовано спостерігали за вихованцями їх вчителі та наставники, адже попереду у випускників школи, а їх цього року – 9, самостійне майбутнє.

Традиційні урочистості не обійшлися без сліз, слів щирої подяки від дітей та їх батьків, а також  сердечних побажань випускникам від вчителів та вихователів школи.

Звичайно ж, як і в попередні роки, наша комісія не стояла осторонь такої події. Ще на різдвяні свята ми запитали у майбутніх випускників, які подарунки вони хотіли б отримати, виходячи зі стін школи у дорослий світ. І вони, порадившись, написали нам на аркушику свої побажання.

Завдячуючи небайдужості працівників нашої станції, всі задумки і бажання дітей ми виконали.

Отже було зібрано коштів: в скриньці на дошці об’яв – 145 грн., праці­в­ни­ками бухгалтерії – 520 грн., ВТС – 520 грн., ХЦ – 200 грн., УКБ – 1200 грн., ВРГіЗМІ – 214 грн.

На ці кошти нами було придбано – 4 валізи, 1 спортивний костюм, джинси для хлопчаків та дівчат – 5 шт., рушників – 9 шт., сумок  - 5 шт. І кожному – по коробці цукерок. Тож діти були задоволені і передавали слова щирої вдячності працівникам Хмельницької АЕС.

Закінчилося свято, про­дзве­нів останній дзвоник. Сподіваємось, що його переспів і неповторні хвилини прощання зі школою випускники збережуть у своїй пам’яті на все подальше життя. Хай щастить вам, дорогі діти, хай доля подарує вам легкий шлях до ваших мрій!

Ріта Грицаєнко, член комісії ПК              по роботі з дітьми і шефській роботі