В числі найкращих

Хмельниччина визначилась із кращими спортсменами 2017 року. У номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» відзначено двох нетішинців. Це фехтувальники майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Пундик та заслужений майстер спорту Ольга Жовнір. Відтак у  номі­нації «Кращий тренер з олімпійських видів спорту» знаходимо ім’я тренера-викладача вищої категорії, вихованця місцевої КДЮСШ, тренера збірної України Олега Штурбабіна.

Турнір на честь Олімпійських чемпіонок Нетішина

Нетішин приймав ХХV юнацький турнір з фехтування на шаблях, присвячений вихованкам місцевої комплексної ДЮСШ – Олімпійським чемпіонкам Пекіна Галині Пундик та Ользі Жовнір. На цьогорічні ювілейні змагання, що проводяться під патронатом Національного олімпійського комітету України, прибули 79 перспективних шаблістів двох вікових груп (2001-2006 років народження та 2007 р.н. і молодші) з усіх регіонів нашої держави, де  культивується цей вид спорту.

Протягом двох днів в ході безкомпромісних двобоїв призові місця в індивідуальному заліку вибороли у старшій групі: (юнаки) 1 м. – Василь Гумен (Ужгород); 2 м. – Богдан Боговін (Миколаїв); та 3 місце – Ілля Баранцов (Миколаїв) і Дмитро Шостак (Київ); серед дів­чат – 1 м. – Олександра Корсак (Миколаїв); 2 м. – Дарина Гонцова (Харків) та 3 місце – Олександра Бондарь (Миколаїв) і Ірина Купових (Київ). У молодшій віковій групі серед юна­ків першість виборов  Єгор Жебель (Нетішин); на другій та третій позиціях  Ростислав Коноплянський (Київ) і  Арсеній Рома­ненко (Київ). Серед дівчат кращою була киянка Вікторія Галемська, далі  нетішинка  Альбіна Карвасарна. І третю позицію розділили киянки Катерина Недопака та Валерія Щепкіна.

Призери турніру нагороджені дипломами, медалями, призами, а переможці ще й кубками та подарунками від Національного олім­пійського комітету України.