Ідеї, що чекають впровадження

Конкурс наукових доповідей серед працівників компанії віком до 35 років традиційно проводиться у два етапи. У відокремлених підрозділах Енергоатома молоді спеціалісти захищають свої напрацювання під час першого етапу, а найґрунтовніші  доповіді беруть участь у загальноукраїнському етапі конкурсу.

Цього року право відстоювати честь Хмельницької АЕС отримали винятково представниці прекрасної статі. Серед них працівниці навчально-тренувального центру Анна Закусіло та Анна Кучмій, які взяли участь у виробничому напрямку конкурсу. У соціальному напрямку працювали Оксана Кордиш (НТЦ) та Ірина Вагнер (ЦТАВ), які у своїх роботах висвітлили питання управління персоналом компанії.

Доповідь Анни Кучмій «Відеоінструкції як складова частина системи дистанційного навчання» отримала високу оцінку комісії та увійшла до числа кращих, розділивши друге місце з учасником із Южно-Українська Олександром Найдьоном. Загалом, для кожного конкурсанта це унікальна нагода надати свої пропозиції та напрацювання керівництву компанії. Адже найкращі роботи, а серед них і доповідь Анни Кучмій та Ірини Вагнер, надалі вивчатимуться більш детально щодо можливості їх практичного застосування на виробництві.

Про успішність конкурсу свідчить стабільний інтерес молодих працівників компанії до такої форми роботи. Цьогоріч конкурс проведено вже в одинадцятий раз. Неодноразово представники Хме­льницької АЕС ставали його переможцями та посідали призові місця. Сподіваємося, що і цього року ідеї молоді отримають успі­шне впровадження на практиці та сприятимуть оптимізації виробничих процесів.

Власна інформація

На фото: конкурсанти від ХАЕС