Казковий дарунок

 Кожна дитина хоче потрапити в казку, а кожний дорослий бажає хоча б на мить повернутися в дитинство!

Наші діти відвідують дошкільний навчальний заклад №6. Як не прикро, але придбати весь необхідний учбово-розвивальний матеріал працівники дошкільного закладу не в силах через відсутність належного фінансування. Тому ми, батьки, намагаємось допомагати їм у цьому.

Щасливий випадок подарував нам зустріч з прекрасною людиною – Леонідом Олексійовичем Богомоловим, який з радістю відгукнувся на наше прохання та подарував  дитсадочку низку чудових дерев`яних паркових скульптур (на знімку).

Леонід Олексійович працює старшим інспектором відділу охорони праці ВП ХАЕС, а вільний час присвячує своєму захопленню – виготовленню скульптур з дерева. Дерево оживає в руках умільця і перетворюється на чудові скульптури всіма улюблених казкових героїв, які майстер неодноразово передавав у дитячі будинки, будинки-інтернати та дитячі лікарні області.

Казкові персонажі швидко завоювали популярність серед дітвори. Та й дорослі, щоранку відводячи дитину в садочок, з задоволенням споглядають героїв і потім з посмішкою поспішають на роботу.

У такі моменти починаєш розумі­ти, що живеш не даремно. Було б дуже добре, щоб більшість людей в нашому суспільстві зрозуміли, що прагнення допомагати – це норма, а не виняток із правил, це повинні робити всі, у кого є така можливість.

Нехай діти з дитинства знають, що в житті є люди, які зможуть в разі необхідності прийти на допомогу. Дуже хочеться, щоб вони виростали справжніми людьми, щоб у них була віра в себе, аби пам’ятали, що про людину говорять перш за все її вчинки  і її дії.

Леонід Олексійович -  це надзвичайно щира та чуйна людина! Нехай завдяки його подарункам у діток буде маленьке свято. Таких людей небагато, але якщо вони  є, то є і майбутнє у нашої країни. Це дуже повчальний приклад!

Шановний Леоніде Олексійовичу! Хочемо висловити слова вдячності за вашу відкриту душу і добро, яким ви наповнюєте дитячі серця!              Здоров`я, успіхів та творчого натхнення вам!

Як тут не згадати народну мудрість про те, що скільки людина добра віддасть, стільки і отримає назад.

Батьківський комітет ДНЗ №6