Ключки до бою… 

Другого лютого відбулося засідання обласної федерації хокею з органі­зації та проведення чемпіонату області  у поточному році. Результат наступний: чемпіонат області має перетворитись на чемпіонат Хмельницького, бо... далеко знаходяться від обласного центру клуби Нетішина, Полонного, Підволочиська, на льодових аренах відсутні навіси, нема роздягалень, в разі неприбуття команди на змагання через погодні умови зараховувати останній технічну поразку тощо.

Капітан команди м.Нетішин А.Шпа­­кович резонно зауважив, що кожен хокейний клуб популяризує хокей, як вид спорту у своєму місті, а не лише Хмельницького. Відтак «ХК Нетішин» та інші хокейні клуби області прийняли рішення: не брати участі у цьогорі­чному цемпіонаті області.

Проте, це не означає, що ключки сховані у шухляди. Принаймні днями відбувся товариський матч з рівненським «Фаворитом».

 Один з глядачів матчу висловив свої враження на сайті клубу.

- Давненько на нашому катку не було гідного суперника, - пише уболівальник. - Задавши з початку зустрічі високий темп, наші опоненти вже до 7-ої хвилини вели в рахунку у дві шайби. Проте наші хлопці не думали здаватися!

Стримавши штурм, нетішинці почали контратакувати ворота суперника і гостріше, і точніше. Вихід Г.Вагнера, і рахунок у грі 1:2. Замінивши нашого основного воротаря  Андрія на "надію НХЛ"  Олександра, наші хлопці з подвоєною, де там! - потрійною силою пішли в атаку. Ще атака, і - го-ол, рахунок зрівняли 2:2 в кінці першого періоду.

Невеличка перерва. Підтяглися родичі, вболівальники, травмовані гравці. Другий тайм продовжив наступальний порив наших хлопців. Гол - вийшли вперед, гол - закріпили успіх. Попри це, суперник  постійно гостро контратакує, і тільки "наша надія НХЛ" на останньому рубежі раз по раз рятує  команду.  Браво Сашко, так тримати! Закінчився 2-й період, рахунок 4:2.

Перерва вже трохи довша - чистимо лід, прибираємо сніг.

Третій період не був таким видовищним, як 1-й і 2-й, команди багато сил віддали грі. Були гострі моменти і біля одних і біля інших воріт, в одній з атак наші хлопці ще раз вразили ворота суперників, і  у підсумку рахунок зустрічі 5:2.

Гра була товариською, але бо­йовою,  про що свідчать три поламаних ключки. І добре, що обі­й­шлось без травм.

Більше тут:

http://hc-netishyn.at.ua/news/vpechatlenija_i_rezultat_tovarishheskogo_matcha/2013-02-09-117