Відбулось засідання спортивно-масової комісії профкому, на якому обговорювались організаційні питання проведення ХІ Спартакіади ВП ХАЕС та заходів з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Голова спортивно-масової комісії Степан Пенчук зазначив, що на графік проведення змагань в залік Спартакіади вплинула участь великої кількості персоналу електростанції у ремонтній кампанії на другому енергоблоці, а також численні літні відпустки. Тому було вирішено початок турнірів з баскетболу перенести на вересень. Під час засідання члени спортивно-масової комісії та фізорги підро­зділів взяли участь у жеребкуванні для визначення графіка поєдинків баскетболістів у двох групах. Також обговорювалось питання про збі­льшення кіль­ко­сті команд для участі у ХІІ Спартакіаді.

У роботі комі­сії взяв участь заступник начальника спортивного комплексу «Енергетик» Віталій Карпюк, який познайомив присутніх з планом заходів для відзначення Дня фізичної культури та спорту. За його словами, заплановано атлетичний пробіг з мінімальним фізичним навантаженням, що дасть можливість залучити ширше коло шанувальників фізичної культури різних вікових груп.

Учасники засідання також обговорили кандидатури для нагородження відзнакою «Лицар спорту ВП «ХАЕС». Енергоремонтний підрозділ представив три кандидати – Романа Медведчука, Максима Сучка та Володимира Муштука. Вони є активними учасниками станційних спортивних заходів і постійно демонструють високі досягнення. До когорти постійних пропагандистів здорового способу життя належать Максим Штойко (ЦТАВ), Віталій Боца (ЦВіК), Андрій Сломинський (СК ППО), Сергій Панюк (ТЦ), Дмитро Бабі­йчук (КДЮСШ), Леонід Мандрійчук (ЦДПРВ), Валерій Захватаєв (ХЦ). Представник електроцеху Юрій Савченко відстоює не тільки спортивну честь свого підрозділу, він є активним учасником змагань зі спортивної риболовлі, в яких посідає призові місця.

Наш кор.

На знімку: учасники засідання спортивно-масової комісії.