Подарували учням свято

Перше вересня – традиційне свято в навчальних закладах, це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного із нас. У Берездівській школі-інтернат він був по-особливому святковим та урочистим, адже промайнуло літо і в цей день вихованці школи повернулись до своєї другої домівки.

За доброю традицією, до школярів-інтернатівців завітали на свято першого дзвоника шефи – делегація ХАЕС у складі заступника голови ППО Л.М.Малько та члена комісії профкому по роботі з дітьми і шефській роботі Л.О.Куртєвої Вони щиро привітали учнів та вчителів з початком нового навчального року. Для першачків цей день став незабутнім тому, що діти вперше переступили поріг школи, а для дев’ятикласників – це останній перший дзвоник.  Перше вересня – веселе свято, адже дітлахи знову зустрілись з друзями після розлуки на літні канікули. Та водночас воно і сумне, адже літо закі­нчилося. Але весь смуток розвіявся, коли кожний школярик отримав солодощі від шефів.

Колектив ХАЕС опі­­кується цією школою з 2003 року. За цей час було вирішено чимало матеріальних проблем інтернату. Від імені всього колективу ХАЕС Л.М.Малько привітала учнів та учителів зі святом та передала подарунки:  від адміністрації ВП ХАЕС – комплект з трьох футбо­льних м’ячів з логотипами футбольного клу­бу «Динамо» Київ та  НАЕК «Енергоатом» і трьох скакалок, а також три футбо­ль­ні м’ячі, при­дбані на зіб­рані кошти, першачкам - магнітну дошку із 150 символами для вивчення абетки і азів арифметики та альбоми для малювання з наборами фломастерів. Кожному вихованцю школи-інтернат дістались солодощі. Усі подарунки були придбані на кошти, зібрані працівниками ВП ХАЕС, небайдужими до чужих проблем. Електроцех зібрав 500 грн, ТрЦ - 150 грн, М.Л.Іванюк (НТЦ) передала 50 грн, у благодійній скриньці було 197 грн. Окрім того, шкільна їдальня отримала три величезних мішки з яблуками, презентованими працівницею ВППР М.О.Мельничук.

В добру путь, дорогі школярі!

Лідія Куртєва, член КРДіШР