Команда 2005  грає на п’ять

У Полонному у футбольному турнірі відзначились вихованці Леоніда Коробчука - команда КДЮСШ-2005. Юні футболісти перемогли усіх суперників, а у фіналі здолали однолітків з ДЮСШ Полонного. Кращим гравцем було визнано Антона Оліферука.

Видовищним  виявився футзальний турнір у спорткомплексі «Енергетик». Ця ж команда не залишила жодних шансів суперникам з Вараша, Полонного, Фас­това, смт. Оженин і своїх однолітків з місцевого «Енергетика». Результати дуже промовисті. Так, полончани потрапили у полон голів і програли з рахунком 9:0, команда з Оженина також програла в суху – 7:0. Не встояв і «Енергетик», який на сім м’ячів відповів двома – 7:2. «Ізотоп» з Вараша та ДЮСШ Фастова поступились мінімально – 2:1.

Впевнена гра воротаря Назара Власюка (кращий воротар турніру), чітка взаємодія захисту - Назара Струмеляка (5 м’ячів),  Сергія Галамаги, Артура Блащука (4 голи), Романа Соловея, півзахисників Назара Хандрука (5 м’ячів), Ярослава Калічевського (2 голи), Максима Мельничука, Владислава Мамчура (по 4), Івана Мегедюка та нападників Назара Понома­ренка і Артура Оліферука (7 та 6 м’ячів від­­повідно) засвідчили, що тренування, відпо­відні навантаження та грамотне ставлення до настанов тренера приносять плідні результати­.

Петро Шелепало, член НСЖУ