Команда газети «Перспектива» – призер міжобласних змагань

Упродовж двох днів - 26-27 червня 2021 року - на базі спортивно-оздоровчого табору "Олімпієць" ФСТ "Україна" у селі Хрінники Дубенського (колишнього Демидівського) району проходила ХХІ літня Спартакіада журналістів Рівненщини. На запрошення секретаріату обласної організації НСЖУ участь у ній взяли також колеги з Волинської, Дніпропетровської та Хмельницької областей України.

Медійну спільноту сусідньої Республіки Польща представляв на змаганнях президент міжнародної асоціації журналістів "4 влада" Хенрик Кошчельний.

Загалом участь у Спартакіаді цього року взяли більше 30 працівників газет, радіо і телебачення.

Відповідно до Положення про Спартакіаду до її програми входили поєдинки  з шахів, шашок,  настільного тенісу, дартсу та кульової стрільби із пневматичної гвинтівки. На відміну від попередніх років переможці змагань визначалися лише в особистих заліках. Ті, хто зайняв у кожному виді спорту перше, друге та третє місця були нагороджені дипломами обласних організацій профспілки працівників культури, Національної спілки журналістів України, ради обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" та медалями.

Цьогоріч на Спартакіаді газету «Перспектива» Хмельницької АЕС представляли Олександр Шустерук, Олександр Стефанович, Оксана Воропанова, які взяли участь у різних видах змагань та посіли призові місця.

Олександру Стефановичу вдалося потрапити у трійку найсильніших шахістів.

Високу майстерність у кульовій стрільбі продемонструвала Оксана Воропанова, яка виборола першість серед жінок.

26 червня в рамках ХХІ літньої Спартакіади у Хрінниках проходив також третій турнір особисто-командного чемпіонату з кульової стрільби пам'яті Олександра Бухтатого – журналіста, який за­гинув за нез’ясованих обставин у Києві. Ці змагання відбувалися у залік "Кубка Дракоші 2020/2022 років" та були присвячені 30-річчю спортивно-оздоровчого журналістського центру "Тригол" Дніпропетровської обласної організації НСЖУ. 

Свою майстерність у стрільбі з пневматичної гвинтівки демонстрували 18 медійників, об'єднані у шість команд.

Команда «Газета «Перспектива» Хмельницької АЕС» тут виборола друге командне місце і була відзначена ексклюзивним дипломом та медалями.

За останні роки участі у Спартакіаді журналістів команда газети «Перспектива» зуміла вибороти три других та одне третє командні призові місця, а також одержати дипломи та медалі різних ґатунків.

Наш кор.