Команда ХАЕС у трійці призерів «Забігу під градирнями»

У місті-супутнику Рівненської АЕС проведено «Забіг під градирнями», приурочений до дня народження атомної станції. Близько 250 учасників спортсменів-любителів зі всієї Західної України бігли дистанції 5, 10, 21 та 42 кілометри. Напівмарафон, а це 21 кілометр, впевнено подолали четверо учасників  енергоремонтного підрозділу ХАЕС Роман Мельник, Дмитро Міщенко, Богдан Дорош та Олександр Михалюк.

Найкращий результат серед працівників Хмельницької АЕС продемонстрував Богдан Дорош, який подолав дистанцію за 1 год 50 хв 34 с. Варто відзначити також успішний виступ Романа Мельника, одного із найстарших та найдосвідченіших марафонців. Для Дмитра Міщенка та Олександра Михалюка це було перше випробування, з яким вони впоралися достойно.

Результати, які продемонстрували спортсмени Хмельницької АЕС, дозволили піднятися на третю сходинку у командному заліку. Перше місце посіли господарі змагань, друге загальнокомандне місце у представників Южно-Української АЕС.

«Мету досягнуто: всі учасники від Хмельницької АЕС успішно здолали напівмарафон і заслужено посіли третє загальнокомандне місце», - зазначив Дмитро Міщенко.