Приємний передвісник свята

У минулому номері «Перспективи» ми повідомляли про відзнаку колективу Хмельницької АЕС Дипломом НАЕК «Енергоатом» за вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України, високі показники у праці, прихильність принципам культури безпеки – запоруки безпечної експлуатації ядерних установок. І ось черговий виток у спіралі добрих новин для наших енергетиків. Господарська нарада, яка відбулася вже після того, як вийшла газета, розпочалася з приємної події – нагородження підрозділів і окремих працівників станції. Диплом «Кращий енерго­блок з культури безпеки» вручено колективу енергоблока №1; диплом «Краща зміна з культури безпеки» - колективу зміни «А» Хмельницької АЕС; дипломи «Краща бригада (відділення, лабораторія) з культури безпеки» - колективу дільниці з ремонту комутаційної та маслонаповненої апаратури ВРП 750/330 кВ електроцеху і колективу служби аналізу безпеки; диплом «Кращий підрозділ з культури безпеки» - колективу реакторного цеху.

У номінації «Кращий популяризатор принципів культури безпеки» відповідного знака удостоєна начальник відділу роботи з громадськістю і ЗМІ Тетяна Лиситчук, а в номінації «Кращий раціоналізатор» - начальник відділу технічного обслуговування та ремонту технічних засобів навчання НТЦ Денис Клюшніков.

Почесною грамотою НАЕК «Енергоатом» відзначені заступник начальника відділу контролю металів Степан Лешкевич та начальник дільниці 1 групи цеху теплової автоматики та вимірювань Олександр Кравченко. Грамоти енергокомпанії вручено інженеру-радіофізику 1 категорії теплофізичної лабораторії відділу ядерної безпеки Оксані Колобаєвій і заступнику начальника відділу технічного контролю Сергію Суховольцю. Листи подяки «Енергоатому» дістались начальнику лабораторії відділу контролю металів Юрію Демчуку та начальнику дільниці електричного цеху Анатолію Маркевичу.

Такий ось хороший передвісник свята, що наближається – 25-річчя пуску першого енергоблока.

Ольга Сокол

 Фото Валерія Валуєва